Skip to main content

Πολιτική Απορρήτου - Όροι χρήσης

Το zoodoxos.gr τηρεί και σέβεται το κανονιστικό πλαίσιο προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα κατά τη χρήση των υπηρεσιών του παρόντος δικτυακού τόπου, με  συμμόρφωση προς το διεθνές, ευρωπαϊκό και εσωτερικό ελληνικό δίκαιο και συγκεκριμένα με τις διατάξεις  του Ν. 2472/1997 για την προστασία του ατόμου και των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, όπως έχει συμπληρωθεί με τις αποφάσεις του Προέδρου της Επιτροπής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων, τα Π. Δ. 207/1998 και 79/2000 και το άρθρο 8 του Ν. 2819/2000 και τις οδηγίες 95/46/ΕΚ και 97/66/ΕΚ και πλέον έχει συμμορφωθεί με το Γενικό Κανονισμό Προστασίας Δεδομένων 679/2016, ήτοι τον GDPR.
Το
zoodoxos.gr δηλώνει ρητά ότι δεν πρόκειται να προβεί σε οποιαδήποτε παράνομη χρήση των προσωπικών σας δεδομένων και δεν μεταβιβάζει με οποιονδήποτε τρόπο και για οποιαδήποτε αιτία προς τρίτους προσωπικά στοιχεία και πληροφορίες των χρηστών/επισκεπτών, παρά μόνο με τη συγκατάθεσή τους
Η απόρρητη σύνδεση κάθε χρήστη αποτελεί προτεραιότητα του
zoodoxos.gr.  Ο διακομιστής (web server) του zoodoxos.gr  καταγράφει αυτόματα κάποιες πληροφορίες για την έγκαιρη διάγνωση προβλημάτων, τη διαχείριση της ιστοσελίδας (web site) και τη συλλογή ευρύτερων δημογραφικών πληροφοριών, οι οποίες είναι ανώνυμες (δηλαδή όχι προσωπικά προσδιορίσιμες) και περιέχουν τα domain names και/ή τις I.P. διευθύνσεις των πλοηγών (browsers) που επισκέπτονται το site μας, την ημέρα και ώρα που έγινε η επίσκεψη και άλλες μη εξατομικευμένες προσδιορίσιμες πληροφορίες.
Το
zoodoxos.gr  μπορεί να συλλέγει, να αποθηκεύει και να επεξεργάζεται προσωπικά δεδομένα των χρηστών/επισκεπτών του παρόντος δικτυακού τόπου, μόνον εάν τα ως άνω δεδομένα παρέχονται από τους ενδιαφερομένους με ρητή συγκατάθεσή τους, για τους εξής σκοπούς:
   για την παροχή υπηρεσιών που επιλέγουν οι χρήστες/επισκέπτες μέσω του παρόντος δικτυακού τόπου (πχ, πληροφόρηση για νέα προϊόντα, συμμετοχή σε διαγωνισμούς κλπ).
   για την καλύτερη εξυπηρέτηση των χρηστών/επισκεπτών.
   για την συλλογή πληροφοριών από τους χρήστες/επισκέπτες (feedback) σχετικά με τις προσφερόμενες υπηρεσίες του zoodoxos.gr και τη βελτίωσή τους με βάση τις πληροφορίες που συλλέχθηκαν.
   για την ενημέρωση των χρηστών/επισκεπτών για τις ανακοινώσεις του zoodoxos.gr μετά από συγκατάθεσή τους.
   για έρευνα αγοράς και επικοινωνία με τους χρήστες/επισκέπτες, μετά από συγκατάθεσή τους.
   για την βελτίωση της αναγνωρισιμότητας του zoodoxos.gr
Προσωπικά δεδομένα που παρέχονται με ρητή συγκατάθεση από χρήστες/επισκέπτες του παρόντος δικτυακού τόπου, μπορεί να συγκεντρώνονται από το zoodoxos.gr σε αρχείο, να αποθηκεύονται και να υπόκεινται σε επεξεργασία από αυτό για τον οικείο σκοπό.
Η διαφύλαξη των Προσωπικών Δεδομένων των καταναλωτών αποτελεί απόλυτη προτεραιότητά μας. Η διαχείριση και προστασία των προσωπικών δεδομένων, διέπεται από τους όρους της παρούσας σύμβασης και τις σχετικές διατάξεις τόσο του ελληνικού, όσο και του κοινοτικού και διεθνούς δικαίου σχετικά με την προστασία του ατόμου από την επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, καθώς και τις Αποφάσεις της Αρχής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, τις οποίες σεβόμαστε και τηρούμε. Οποιαδήποτε μελλοντική μεταβολή του ως άνω κανονιστικού πλαισίου, θα αποτελέσει αντικείμενο της παρούσας σύμβασης.
Προκειμένου να σας προσφέρουμε τις καλύτερες υπηρεσίες, συλλέγουμε προσωπικά στοιχεία μετά τη ρητή συγκατάθεσή σας και αφού προηγουμένως λάβετε πλήρη γνώση των δικαιωμάτων σας, όπως αυτά προβλέπονται στις διατάξεις των άρθρων 11, 12 και 13 του ν. 2472/1997 και σε αντίστοιχες διατάξεις του Κανονισμού 679/2016
GDPR.
Κάθε χρήστης έχει δικαίωμα υποβολής αιτήματος για πρόσβαση, διόρθωση ή διαγραφή των δεδομένων του προσωπικού χαρακτήρα ή περιορισμό της επεξεργασίας που αφορά το υποκείμενο των δεδομένων καθώς επίσης και δικαίωμα αντίταξης στην επεξεργασία και καταγγελίας σε εποπτική αρχή (σύμφωνα με τους ορισμούς των άρθρων 13 έως 20 του Κανονισμού 679/2016
GDPR).
Μπορείτε επίσης να ζητήσετε τη φορητότητα (σύμφωνα με τη δυνατότητα που σας δίνει ο Κανονισμός 2016/679
GDPR)  ή την οριστική διαγραφή των προσωπικών σας δεδομένων. Για τυχόν άσκηση των δικαιωµάτων σας μπορείτε να απευθύνεστε στoν υπεύθυνο επεξεργασίας, που ορίζεται κατωτέρω.
Κάθε χρήστης έχει επίσης δικαίωμα ανάκλησης της συγκατάθεσής του ανά πάσα στιγμή με την αποστολή
email στο info@zoodoxos.gr  , όπου θα αναφέρει την επιθυμία του ανάκλησης της συγκατάθεσής του  (Άρθρο 2 περ. ια του Ν. 2472/1997 και Άρθρο 7 του Κανονισμού 679/2016 GDPR).
Με το παρόν δίνετε τη ρητή συγκατάθεσή σας στη συλλογή και επεξεργασία των παραπάνω προσωπικών σας δεδομένων, χωρίς την οποία δεν μπορούμε να σας προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας, ενώ μπορείτε να την ανακαλέσετε ή να τροποποιήσετε ανά πάσα στιγμή (άρθρο 2 περ. ια του Ν. 2472/1997 και Άρθρο 7 του Κανονισμού 679/2016). Διατηρούμε το δικαίωμα αλλαγής των όρων προστασίας των προσωπικών δεδομένων χωρίς προειδοποίηση, σύμφωνα με το εκάστοτε ισχύον κανονιστικό πλαίσιο. Σας παρακαλούμε, όπως ελέγχετε ανά τακτά χρονικά διαστήματα τους εν λόγω όρους για τυχόν αλλαγές, καθώς η συνεχής συμμετοχή σας στις υπηρεσίες μας συνεπάγεται την αποδοχή σας ως προς όλες τις ενδεχόμενες τροποποιήσεις αυτών.
Ρητά συμφωνείται ότι οι άνω όροι διέπονται από το Ελληνικό Δίκαιο, τις αποφάσεις των θεσμοθετημένων οργάνων της Πολιτείας που ισχύουν επί των συναλλαγών των ηλεκτρονικών επικοινωνιών καθώς και τις εκάστοτε ισχύουσες σχετικές διατάξεις. Με το παρόν συμφωνείται ρητά ότι οι διαφορές που τυχόν προκύπτουν από την εφαρμογή των παρόντων όρων και την εν γένει χρήση του καταστήματός μας, εφόσον δεν επιλυθούν φιλικά, υπάγονται στη δικαιοδοσία των Δικαστηρίων της Αθήνας.

 


 Φόρμες Επικοινωνίας

Στο site zoodoxos.gr μπορούν οι χρήστες να επικοινωνήσουν μέσω της φόρμας επικοινωνίας, της φόρμας αποστολής θέσεων εργασίας, καθώς και της φόρμας παραπόνων.  Σε αυτές τις περιπτώσεις το email, το όνομα, το τηλεφωνο, η ημερομηνία και  η ώρα αποστολής, η IP καθώς και επισυναπτόμενα αρχεία του χρήστη αποθηκεύονται στο server μας.

 

Cookies
Για την ομαλή λειτουργία της ιστοσελίδας  το  zoodoxos.gr κάνει χρήση cookies. Τα cookies είναι αρχεία κειμένου τα οποία αποθηκεύονται από τον browser του χρήστη στον υπολογιστή του. Με τη χρήση των cookies το zoodoxos.gr  μπορεί να παρέχει υπηρεσίες που δεν θα ήταν δυνατές χωρίς αυτά.
Οι χρήστες μπορούν να διαγράφουν από τον
browser τους τα cookies, αλλά και να τα απενεργοποιούν εντελώς.
 
Συλλογή γενικών δεδομένων και πληροφοριών
Κατά τη χρήση του
site  zoodoxos.gr συλλέγονται και αποθηκεύονται σε log files του server στοιχεία όπως η IP του χρήστη, ο browser του, το λειτουργικό του σύστημα, η ημερομηνία και η ώρα κάθε κλήσης προς τους server μας, το από πού ήρθε στο site μας (referrer) και άλλα παρεμφερή στοιχεία. Αυτά τα στοιχεία δεν μπορούν να ταυτοποιήσουν τον χρήστη, χρειάζονται όμως για την παρακολούθηση της ομαλής λειτουργίας των server μας, τη βελτιστοποίηση των διαφημίσεών μας, αλλά και την παροχή πληροφοριών στις αρχές σε περίπτωση κυβερνοεπιθέσεων.
περισσότεροι
browsers δέχονται αυτόματα τα cookies, αλλά ο χρήστης μπορεί να επιλέξει τη λήψη ή την απόρριψή τους.

 
Ασφάλεια
Το
zoodoxos.gr αναγνωρίζει την σημασία του θέματος της ασφάλειας των προσωπικών δεδομένων των χρηστών/επισκεπτών του παρόντος δικτυακού τόπου και καταβάλλει κάθε εύλογη προσπάθεια, με τις πιο σύγχρονες και προηγμένες μεθόδους, ώστε να εξασφαλίσει την ασφάλειά τους. Επίσης, το zoodoxos.gr δηλώνει ότι κατά το διάστημα τήρησης των εν λόγω στοιχείων / προσωπικών δεδομένων χρησιμοποιεί αυτά σύννομα, λαμβάνοντας τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας και τήρησης της εμπιστευτικότητας αυτών. Ειδικότερα, λαμβάνουμε όλα τα κατάλληλα και πρόσφορα οργανωτικά και τεχνικά μέτρα για την ασφάλεια των δεδομένων και την προστασία τους από τυχαία ή αθέμιτη καταστροφή, τυχαία απώλεια, αλλοίωση, απαγορευμένη διάδοση ή πρόσβαση και κάθε άλλη μορφή αθέμιτης επεξεργασίας (απόρρητο και ασφάλεια της επεξεργασίας του άρθρου 10 Ν.2472/1997).
Οι χρήστες/επισκέπτες ωστόσο, θα πρέπει να έχουν επίγνωση ότι η αποστολή εμπιστευτικών πληροφοριών μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου δεν αποτελεί τον πλέον ασφαλή τρόπο επικοινωνίας, καθώς πάντοτε ενέχει τον κίνδυνο ανάγνωσης των πληροφοριών αυτών από τρίτους.

©2019 Hosted and developed by TruthWebMedia