Διευθέτηση Οικονομικών Θεμάτων

Η γενική κλινική "Η Ζωοδόχος Πηγή" έχει συμβάσεις νοσηλείας με τα περισσότερα δημόσια ασφαλιστικά ταμεία και συνεργάζεται με μεγάλο αριθμό ασφαλιστικών εταιριών.

Το προσωπικό του Γραφείου Κίνησης ή η Υπεύθυνη Ιδιωτικών Ασφαλειών μπορεί να σας δώσει τις απαραίτητες πληροφορίες, έτσι ώστε με το σωστό συνδυασμό της χρήσης του δημόσιου ασφαλιστικού φορέα σας και της κάλυψης της ιδιωτικής ασφάλισής σας (εφόσον υπάρχει), να μπορεί να επιτευχθεί η όσο το δυνατόν χαμηλή ή ακόμη και μηδενική συμμετοχή σας στα νοσήλια.

Κατά τη διάρκεια της νοσηλείας σας μπορείτε να ενημερωθείτε από υπάλληλο του Λογιστηρίου Ασθενών για το λογαριασμό σας και τη συμμετοχή σας ανάλογα με το ασφαλιστικό ταμείο σας.

 Την ημέρα εξόδου σας από την Κλινική, ο θεράπων ιατρός υπογράφει viagra online prescription το εξιτήριο. Για να ολοκληρωθεί η διαδικασία του εξιτηρίου, θα πρέπει να εξοφληθεί το υπόλοιπο του λογαριασμού σας στο Ταμείο (Ισόγειο).

Για τις αμοιβές των θεραπόντων ιατρών παρακαλείστε όπως συνεννοηθείτε με τον ιατρό σας πριν την έκδοση του εξιτηρίου σας.

Σας ενημερώνουμε ότι από 01-01-2011 (φορολογικός νόμος ΠΟΛ. 1901/04-06-2010) είναι υποχρεωτική η άμεση καταβολή της αμοιβής των θεράποντων ιατρών με την ταυτόχρονη έκδοση της απόδειξης παροχής υπηρεσιών της Κλινικής προς τον νοσηλευόμενο.

Για οποιαδήποτε διευκρίνηση μπορείτε να απευθύνεστε στο Λογιστήριο Ασθενών (Ισόγειο, Ευαγγελιστρίας 10, τηλ. 22710- 22487).

 Συμβεβλημένη με ΕΟΠΥΥ

Η κλινική είναι συμβεβλημένη με το ΕΟΠΥΥ (ΙΚΑ - ΟΓΑ - ΟΑΕΕ - ΟΠΑΔ - ΟΙΚΟΣ ΝΑΥΤΟΥ) καθώς και άλλα ιδιωτικά ασφαλιστικά ταμεία.

Σύγχρονη ξενοδοχειακή υποδομή

Η κλινική στεγάζεται σε υπερσύγχρονο κτίριο, πλήρως εξοπλισμένο με άρτια ξενοδοχειακή υποδομή.

Ασθενοφόρο

Η κλινική διαθέτει ασθενοφόρο πλήρως εξοπλισμένο με πιστοποίηση απο τον ΕΚΑΒ. Για υπηρεσίες ασθενοφόρου μπορείτε να καλέσετε στα τηλέφωνα επικοινωνίας.

Πιστοποίηση ISO

H κλινική είναι πιστοποιημένη και λειτουργεί σύμφωνα με τις διεθνείς προδιαγραφές ISO για την καλύτερη δυνατή διασφάλιση ποιότητας των υπηρεσιών που παρέχει. 

  • ISO 9001:2008
  • ISO 22000